Gramex’ generalforsamling 24. maj 2022

Er du medlem af Gramex, kan du nu tilmelde dig årets ordinære generalforsamling eller afgive din stemme online.

Gramex indkalder hermed alle medlemmer til ordinær generalforsamling:

  • Tirsdag den 24. maj klokken 16.00
    Hos Gorrissen Federspiel, Axeltorv 2 (Axel Towers), 1609 København V

Du kan finde dagsorden og alle øvrige dokumenter her:

Generalforsamling 2022 – materiale til medlemmerne

Tilmeld dig senest 17. maj

Du skal tilmelde dig for at kunne deltage i generalforsamlingen. Det står i vores vedtægter.

Vær obs på, at din tilmelding har betydning for, hvilke valg du kan deltage i på generalforsamlingen. Tilmelder du dig kun som producent, kan du ikke stemme til valget af kunstnere. Er du medlem både som kunstner og producent, kan du tilmelde dig med begge dine Gramex-numre.

Du skal tilmelde dig senest 17. maj via linket her:

Tilmeld dig generalforsamlingen her

Stem online senest 10. maj

Er du medlem som kunstner og/eller producent, har du mulighed for at afgive din stemme hjemmefra. Du kan nemt gøre det online og underskrive med NemID på under 2 minutter.

Alternativt kan du printe stemmesedlen, udfylde den i hånden og aflevere den på Gramex’ kontor eller sende den med posten eller på mail til GF@gramex.dk

Uanset hvordan skal vi have modtaget din underskrevne stemmeseddel senest 10. maj.

Stemmer du online, kan du ikke også stemme på generalforsamlingen. Du kan deltage, men får ikke udleveret en stemmeseddel. Er du arving til Gramex-rettigheder og ikke selv medlem som kunstner eller producent, kan du ligeledes deltage i generalforsamlingen, men ikke stemme.

Stemmeseddel (online)  |  Stemmeseddel (til print)

Kandidater til bestyrelsen

I år har vi fire poster i bestyrelsen på valg på generalforsamlingen:

  • 1 repræsentant for kunstnerne
  • 2 repræsentanter for producenterne – heraf 1 suppleant
  • 1 repræsentant med særligt kendskab til ophavsret

Du kan se, hvem du kan stemme på, og læse deres motivationer her:

Kandidater til bestyrelsen 2022

Angiv fuldmagt ved tilmelding senest 17. maj

Er du forhindret i at deltage, er det nemmest for dig at udfylde en stemmeseddel online som beskrevet ovenfor. Alternativt kan du give fuldmagt til et andet medlem, der deltager på generalforsamlingen, som kan stemme på dine vegne. Men da vedkommende jo også selv kan blive forhindret på dagen, opfordrer vi dig til at stemme online frem for ved fuldmagt, hvis du vil være sikker på at gøre brug af din stemme.

Du kan kun give fuldmagt til et medlem i samme rettighedsgruppe som dig selv. En kunstner kan altså ikke give fuldmagt til en producent eller omvendt.

Det medlem, du giver fuldmagt til at stemme på dine vegne på generalforsamlingen, skal i sin tilmelding til generalforsamlingen krydse af, at han/hun også repræsenterer dig ved fuldmagt, og også udfylde dit navn og dit Gramex-nummer.

Du kan udfylde fuldmagten online og underskrive med NemID inden selve generalforsamlingen. Alternativt kan fuldmagten medbringes i printet, udfyldt og underskrevet stand på generalforsamlingen.

Hver fremmødt deltager kan højst medbringe tre fuldmagter fra andre medlemmer. Kun underskrevne fuldmagter kan veksles til stemmesedler på generalforsamlingen. Du skal derfor selv sikre dig, at du gennemfører og rent faktisk får skrevet fuldmagten under med dit NemID, hvis den skal være gyldig. Ingen underskrift – ingen stemmeseddel. Gramex har ikke mulighed for at rykke for manglende underskrifter eller printe for dig, og vi modtager ikke fuldmagter efter den 24. maj klokken 16.00. Kun fuldmagter udfyldt på Gramex’ blanket (online eller print) er gyldige.

Udfyld fuldmagt (online)  |  Fuldmagt (til print)

Parkering

Kommer du i bil, er der parkeringskælder under Axel Towers mod betaling.

Læs mere

Hjælp! Hvor finder jeg mit Gramex-nummer?