Ekstra valg: Ny suppleant til bestyrelsen

Gramex har fået en ledig post i bestyrelsen. Kandidater skal melde sig senest den 5. maj kl. 12.00.

Nanna Klingsholm er trådt ud af Gramex’ bestyrelse. Det betyder, at Jesper Løvdal som suppleant for kunstnerne er indtrådt på hendes post som bestyrelsesmedlem i den resterende periode.

Posten som suppleant for kunstnerne er derfor ledig, og en ny suppleant skal vælges af Gramex’ kunstner-medlemmer.

Bemærk, at valget af suppleant og valget af bestyrelsesmedlem er to forskellige valg. De to kandidater til posten som bestyrelsesmedlem – Jens Skov Thomsen og Søs Nyengaard – stiller dog ligeledes op til suppleantvalget.

Eventuelt øvrige kandidater bedes melde deres kandidatur senest torsdag den 5. maj kl. 12.00. Det gør du ved at sende en mail til GF@gramex.dk med dit navn, telefonnummer og evt. Gramex-nummer, hvis du er medlem, samt en motivation på max 200 ord, hvor du beskriver, hvorfor man skal stemme på dig. Her kan du fx skrive, hvorfor du gerne vil arbejde i bestyrelsen, hvad du især vil arbejde for, hvad der særligt kvalificerer dig til posten osv. 

Inden du melder dit kandidatur skal du sætte dig grundigt ind i, hvad bestyrelsesarbejdet og ansvaret indebærer, så du er sikker på, du har både tid og mulighed for at prioritere bestyrelsesarbejdet. Det kan du læse mere om her:

Hvad indebærer arbejdet i Gramex’ bestyrelse?

Elektronisk afstemning 5.-12. maj

Valget til suppleantposten åbner den 5. maj hurtigst muligt efter kl. 12, når vi ved, hvilke kandidater der opstiller. Du kan til den tid finde et link til stemmesedlen nederst på siden her.

Afstemningen foregår online, hvor du som kunstner-medlem kan underskrive med dit NemID, og ellers kan du sende stemmesedlen på mail eller post eller selv komme forbi og aflevere den. Den elektroniske afstemning slutter den 12. maj kl. 15.00.

Du får ligeledes mulighed for at afgive din stemme på suppleantposten i forbindelse med Gramex’ ordinære generalforsamling den 24. maj, hvis du ikke nåede den elektroniske afstemning.

Valget foregår alene blandt kunstner-medlemmerne. Du kan altså ikke stemme som producent/pladeselskab til det her valg.

Opdateret 5. maj med følgende links:

Stemmeseddel til valget om suppleantposten

Se kandidaterne til suppleantvalget