Reklamationsskema

En sjælden gang sker det desværre, at musik bliver spillet i radio eller tv uden at det bliver rapporteret korrekt til Gramex. Hvis vi ikke får besked om, hvad der er blevet spillet, kan vi ikke udbetale penge til rette vedkommende. Så hvis du har mistanke om, at din musik er blevet spillet, uden at du har fået betaling for det, vil vi meget gerne have oplysninger om det – så undersøger vi sagen!

Det kan dog være en både langvarig og besværlig proces at finde frem til ét stykke musik, der er fejlrapporteret blandt mange tusinde titler. Du kan hjælpe os på vej ved at give os så præcise oplysninger som muligt.

Det kan du gøre selv:

Der kan være mange grunde til, at du ikke har fået betaling. Det kan du læse mere om her, og gennemgå hvert enkelt punkt for at sikre dig, at de nævnte forhold er i orden.

Herefter kan du udfylde skemaet nedenfor, og dermed oplyse os om afspilninger, vi skal efterlyse hos radio- eller tv-stationerne. Jo mere du kan oplyse, jo større er sandsynligheden for at vi kan finde frem til netop din musik.


  NB: Bruger du Mac, så skriv datoen for afspilningen i kommentarfeltet i stedet.

  Hvis du har spørgsmål, kan du altid kontakte os:

  Kontakt

  Gramex
  Medlem og Repertoire
  Tlf. 33 85 32 00
  E-mail: medlem@gramex.dk