Efterbetalinger på vej

I dag udbetaler Gramex en mindre portion efterbetalinger til medlemmer med penge til gode på Gramex-kontoen.

Dagens udbetaling er første omgang efterbetalinger til medlemmerne efter årsudbetalingen den 24. juni. Det skyldes fx korrektioner, ny dokumentation eller information, som gør det muligt for os at udbetale i dag.

Får du noget? Tjek din konto eller Mit Gramex. Har du konto i Danske Bank, går pengene typisk ind i løbet af dagen. Har du en anden bank, kan der godt gå to dage, før du har pengene på kontoen. Indtil da kan du selv logge ind og tjekke din udbetaling på Mit Gramex.

Har du en sag til behandling hos os, og får du ingen udbetaling i dag? Ingen panik. Vi laver flere efterbetalinger senere på året på den anden side af sommerferien.

Tjek Mit Gramex

Se din udbetaling

Er du medlem som kunstner eller producent og har du brug for en opgørelse over din udbetaling? Så kan du altid få den vist på Mit Gramex eller hente den som pdf.

Er der flere linjer, end der plejer, er det fordi eventuelle reguleringer er kommet med på opgørelsen. Reguleringer skyldes, at der er sket en eller anden form for ændring på et track, du er registreret på. Men de her mellemregninger er ikke noget, du behøver bruge tid på. Bare se bort fra eventuelle linjer på din udbetaling markeret som #regulering.

Er du arving til Gramex-rettigheder, kan du desværre ikke logge på Mit Gramex i øjeblikket. Vi er på sagen. Tjek din bankkonto i stedet.

Gå til Mit Gramex

Læs mere

Gramex-udbetaling til medlemmerne den 24. juni

Nyt login: Kom godt i gang