Ny suppleant i Gramex’ bestyrelse

Velkommen til Jesper Løvdal, der netop er valgt ind i bestyrelsen af Gramex’ medlemmer.

Ikke færre end 70 kandidater havde valgt at stille op til suppleantposten denne gang.

Gramex modtog i alt 481 gyldige stemmer til suppleantvalget. Heraf fik Jesper Løvdal med sine 112 stemmer flest. Det svarer til knap 25 procent af alle stemmerne.

Jesper Løvdal er jazzmusiker og spiller saxofon. Han er medlem af Gramex som både kunstner og producent. Han er desuden medlem af hovedbestyrelsen i Dansk Musiker Forbund og formand for Ben Websters Fond.

Næste valg til Gramex’ bestyrelse

Valget til suppleantposten foregik denne gang ekstraordinært efter årets generalforsamling og udelukkende online. Det skyldtes, at et medlem af bestyrelsen trådte ud på årets generalforsamling den 11. juni og altså efter deadline for opstilling af kandidater til bestyrelsen, som var midt i marts.

Normalt foregår valg til bestyrelsen både online og ved afstemning blandt medlemmerne på årets generalforsamling, som typisk afholdes i maj måned.

Er du stadig interesseret i at arbejde i Gramex’ bestyrelse, har du chancen for at opstille igen næste år. Der er normalt deadline for at opstille til valg til bestyrelsen 15. marts. Sæt kryds i kalenderen og hold øje med hjemmesiden her for nærmere information i starten af det nye år.

Læs mere om suppleantvalget

Her er Gramex’ bestyrelse – vil du med?