September-udbetaling til pladeselskaber

I dag udbetaler Gramex til producent-medlemmer med penge til gode på kontoen.

Dagens udbetaling er efterbetalinger til producenterne – major-selskaber, indielabels og selvudgivere.

Det er typisk penge, vi ikke har kunnet udbetale ved den årlige udbetaling i juni, fordi vi har afventet en underskrift, en studieliste eller anden form for dokumentation for rettighederne.

En lignende udbetaling til kunstnerne følger snarest muligt.

Får du noget i dag?

Tjek din konto eller indbakke (eller spam-filter). Vi har sendt dig en mail, hvis vi har udbetalt til dig og kender din mail-adresse. 

Har du konto i Danske Bank, går pengene typisk ind i løbet af dagen. Har du en anden bank, kan der godt gå to dage, før du har pengene på kontoen.

I så fald kan du selv logge på Dit Gramex og tjekke under ”Udbetaling”, om du får noget, og i så fald hvor meget du får. Har du eller din revisor brug for en opgørelse over udbetalingen, kan du også hente den her.

Log på Dit Gramex

Glemt dit Gramex-nummer?
Glemt din adgangskode?

Hvad får du penge for i dag?

De penge, vi udbetaler i dag, er efterbetalinger for afspilninger i dansk radio og tv i 2018. Det vil sige, sange, du eller dit pladeselskab har udgivet, som vi ikke har kunnet udbetale for før.

Beløbet, du får udbetalt, afhænger af, hvor mange minutter hver enkelt sang er blevet spillet og hvor den er blevet spillet henne.

Får du ikke det, du troede? Gramex har i år fået en ny fordelingskategori, instore radio, og fået fuld rapportering i stedet for stikprøver fra en lang række større lokalradioer. Derfor kan din udbetaling se anderledes ud.

Hvorfor får jeg ikke det, jeg plejer?