September-udbetaling i dag

Der er efterbetalinger på vej til primært pladeselskaber og producenter med penge til gode på Gramex-kontoen.

Dagens udbetaling er en mindre pulje efterbetalinger for airplay i radio/tv, som skyldes fx korrektioner og ny dokumentation af rettigheder.

Har du penge på vej, har vi sendt dig en mail. Tjek din indbakke, din bankkonto eller Mit Gramex. Har du konto i Danske Bank, går pengene typisk ind i løbet af dagen. Har du en anden bank, kan der godt gå to dage, før du har pengene på kontoen. Indtil da kan du selv logge ind og tjekke din udbetaling på Mit Gramex.

Her kan du også opdatere din mail-adresse. Klik på “Min profil” og vælg “Mine Gramex-numre” for at ændre din mail eller anden kontaktinformation.

Gå til Mit Gramex

Se din udbetaling

Har du brug for en opgørelse over din udbetaling, kan du altid finde den på Mit Gramex og hente den som pdf til din revisor eller manager.

Er der flere linjer, end der plejer, er det fordi eventuelle reguleringer er kommet med på opgørelsen. Reguleringer skyldes, at der er sket en ændring på et track, du er registreret på. Det er ikke noget, du behøver bruge tid på, så bare se bort fra eventuelle linjer på din udbetaling markeret som #regulering.

Gå til Mit Gramex

Spørgsmål?

Har du spørgsmål til din udbetaling, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi arbejder hjemmefra i øjeblikket, men du kan prøve at fange os på telefonen eller skrive til os; så vender vi tilbage så hurtigt som muligt.

Kontakt Gramex

Læs mere

Mit Gramex: Kom godt i gang