Over 5 millioner på vej til medlemmerne

Gramex har netop udbetalt penge fra udlandet til mere end 3.000 rettighedshavere.

Er det dig, der har Gramex-penge på vej? Tjek din konto. Pengene går ind hurtigst muligt. Har du en anden bank end Danske Bank, kan der gå et par dage.

Indtil da kan du tjekke Mit Gramex. Under ‘Udbetalinger’ kan du finde info om alle dine udbetalinger fra os og hente en opgørelse til din revisor eller manager.

Har du flere Gramex-numre – hvis du fx har rettigheder som både kunstner, producent og arving – kan du se dine forskellige udbetalinger ved at skifte mellem dine Gramex-numre i drop down-menuen.

Tjek Mit Gramex

Hvad får du penge for i dag?

Udbetalingen i dag er primært penge for airplay i udlandet, men også efterbetalinger af penge på Gramex-kontoen, vi ikke har kunnet udbetale før. Typisk fordi vi har afventet dokumentation for rettighederne.

Det er denne gang penge fra mere end 25 søsterorganisationer i udlandet for afspilninger i radio/tv uden for Danmark. Hvor i verden du har fået penge fra, kan du se på Mit Gramex, hvis du klikker “Vis” ud for udbetalingen. Har du brug for en opgørelse over udbetalingen til din manager eller revisor, kan du også hente den i pdf.

Se, hvor i verden Gramex henter penge hjem

Kontakt os

Har du spørgsmål til din udbetaling i dag eller mangel på samme, er du altid velkommen til at kontakte os.

Husk, at vi først kan udbetale for afspilninger i dansk radio/tv i 2022 omkring sankthans, når året er gjort op.

Kontakt Gramex