Gramex’ generalforsamling 31. maj 2023

Foto: Rasmus G. Sejersen

Vi indkalder hermed alle Gramex-medlemmer til årets ordinære generalforsamling.

Det foregår denne gang:

  • Onsdag den 31. maj klokken 16.00
  • På SOHO, Flæsketorvet 68, 1711 København V (i Kødbyen)

Det er i år 60 år siden musikere og pladeselskaber i Danmark gik sammen for at stifte Gramex. Derfor forventer vi at åbne årets generalforsamling med et live-indslag ny dansk musik og byder også på noget godt at drikke og snacke bagefter, når vi åbner baren og tagterrassen og tænder for solen.

Du kan finde dagsordenen og alle øvrige dokumenter her:

Generalforsamling 2023 – materiale til medlemmerne

Husk at tilmelde dig senest 24. maj

Du skal som altid tilmelde dig for at kunne deltage i generalforsamlingen. Det står i vores vedtægter.

Vær obs på, at din tilmelding har betydning for, hvilke valg du kan deltage i på generalforsamlingen. Tilmelder du dig kun som producent, kan du ikke stemme til valget af en kunstner. Er du medlem både som kunstner og producent, kan du tilmelde dig med begge dine Gramex-numre.

Du skal tilmelde dig senest 24. maj via linket her:

Tilmeld dig generalforsamlingen her

Du kan stemme online til og med 17. maj

Er du medlem som kunstner og/eller producent, har du mulighed for at afgive din stemme hjemmefra i stedet. Du kan nemt gøre det online og underskrive med NemID/MitID via tjenesten Penneo på under 2 minutter.

Alternativt kan du printe stemmesedlen, udfylde den i hånden og aflevere den på Gramex’ kontor eller sende den med posten eller på mail til GF@gramex.dk

Uanset hvordan du stemmer, skal vi have modtaget din underskrevne stemmeseddel senest 17. maj 2023.

Stemmer du online, kan du ikke også stemme på generalforsamlingen. Du kan deltage, men får ikke udleveret en stemmeseddel. Er du arving til Gramex-rettigheder og ikke selv medlem som kunstner eller producent, kan du ligeledes deltage i generalforsamlingen, men ikke stemme.

Stemmeseddel (online)  |  Stemmeseddel (til print)

Kandidater til bestyrelsen

I år har vi to poster i bestyrelsen på valg på generalforsamlingen:

  • 1 repræsentant for kunstnerne
  • 1 repræsentant for producenterne

Til producent-posten er der kun opstillet én kandidat, så der afholdes ikke noget valg.

Til kunstner-posten er opstillet tre kandidater, du kan stemme på som kunstner-medlem. Du kan læse om dem og deres motivation for at stille op til Gramex’ bestyrelse her:

Kandidater til bestyrelsen 2023

Angiv fuldmagt ved tilmelding senest 24. maj

Er du forhindret i at deltage, er det nemmest for dig at udfylde en stemmeseddel online som beskrevet ovenfor. Alternativt kan du give fuldmagt til et andet medlem, der deltager på generalforsamlingen, som kan stemme på dine vegne. Men da vedkommende jo også selv kan blive forhindret på dagen, opfordrer vi dig altid til at stemme online frem for ved fuldmagt, hvis du vil være helt sikker på at gøre brug af din stemme.

Du kan kun give fuldmagt til et medlem i samme rettighedsgruppe som dig selv. En kunstner kan altså ikke give fuldmagt til en producent eller omvendt.

Det medlem, du giver fuldmagt til at stemme på dine vegne på generalforsamlingen, skal i sin tilmelding til generalforsamlingen krydse af, at han/hun også repræsenterer dig ved fuldmagt, og også udfylde dit navn og dit Gramex-nummer.

Du kan udfylde fuldmagten online og underskrive med NemID inden selve generalforsamlingen. Alternativt kan fuldmagten medbringes i printet, udfyldt og underskrevet stand på generalforsamlingen.

Hver fremmødt deltager kan højst medbringe tre fuldmagter fra andre medlemmer. Kun underskrevne fuldmagter kan veksles til stemmesedler på generalforsamlingen. Du skal derfor selv sikre dig, at du gennemfører og rent faktisk får skrevet fuldmagten under med dit NemID, hvis den skal være gyldig. Ingen underskrift – ingen stemmeseddel. Gramex har ikke mulighed for at rykke for manglende underskrifter eller printe for dig, og vi modtager ikke fuldmagter efter den 31. maj klokken 16.00. Kun fuldmagter udfyldt på Gramex’ blanket (online eller print) er gyldige.

Udfyld fuldmagt (online)  |  Fuldmagt (til print)

Parkering

Kommer du i bil, er der én times gratis parkering på parkeringspladserne i Kødbyen. Så hvis du ikke gider rende ud og stille p-skive hver time, kan du parkere rundt om hjørnet i Hotel Scandic Kødbyens parkeringskælder mod betaling. Det ligger i Skelbækgade 3A.

Læs mere

60 år i musikkens tjeneste

Hjælp! Hvor finder jeg mit Gramex-nummer?