Generalforsamling 2019: Valg til bestyrelsen

Sæt kryds i kalenderen 29. maj. Og giv os besked senest 15. marts, hvis du har medlemsforslag eller ønsker at stille op til bestyrelsen

Gramex er medlemmernes organisation. Er du medlem, er du mere end velkommen til at deltage i årets ordinære generalforsamling, som er Gramex’ højeste myndighed.

I år afholder vi generalforsamling onsdag den 29. maj klokken 16.00

Invitation, dagsorden og alle dokumenter bliver sendt ud til medlemmerne på mail i begyndelsen af maj og vil herefter også kunne findes her på hjemmesiden. Men sæt allerede nu kryds i kalenderen.

Har du som medlem et forslag, du ønsker behandlet på generalforsamlingen, skal du give Gramex besked på mail til GF@gramex.dk senest fredag den 15. marts.

Valg til Gramex’ bestyrelse

Følgende poster i bestyrelsen er på valg på årets generalforsamling:

  • 3 repræsentanter for pladeselskaberne (heraf 1 suppleant)
  • 2 repræsentanter for kunstnerne (heraf 1 suppleant)
  • 1 medlem med særligt kendskab til ophavsret

Ønsker du at opstille, skal du meddele os dit kandidatur på mail til GF@gramex.dk senest fredag den 15. marts. Du skal i din mail ikke motivere dit kandidatur, men du skal skrive, hvilken post du ønsker at opstille til, dit fulde navn og dit eventuelle Gramex-nummer.

Ændring i bestyrelsen | Hvad kræver bestyrelsesarbejdet i Gramex?

Har vi din mail-adresse?

Som Gramex-medlem får du automatisk en indkaldelse til generalforsamlingen i din indbakke. Men vi er nødt til at kende din nuværende mail-adresse.

Har du skiftet mail, siden du meldte dig ind? Så kan du altid logge på Dit Gramex og opdatere den. Det er også her, du kan ændre adresse, mobilnummer osv. Så er du sikker på at høre fra os. Vi lover ikke at spamme dig.

Har du én gang klikket afmeld mails fra Gramex, får du ingen mails fra os overhovedet. Heller ikke når vi har udbetalt penge til dig. Vil du tilbage på mail-listen, kan du skrive til news@gramex.dk.

Log på Dit Gramex