Find vej i musikbranchen

Du kan stadig lige nå det – der er deadline for ansøgninger til Royalties i dag.

ROYALTIES er et nyt skræddersyet Music2Business-forløb for fremtidens professionelle musikere og musikbranchefolk, der fokuserer på alt det, der ikke handler om musik.

Det er for dig, der er en ambitiøs ildsjæl og arbejder seriøst med rytmisk musik. Du kan være solist, bandmedlem, producer, sangskriver, booker, manager, koncertarrangør eller arbejde på et spillested, pladeselskab eller lignende. Det vigtige er, at du har ild i øjnene og en drøm om at leve af det, du laver, skriver Royalties.

Forløbet går ud på at ruste dig til en musikbranche under radikal forandring, hvor de traditionelle forretningsmodeller er under pres. Royalties giver dig redskaber til at arbejde fokuseret, strategisk og professionelt, så du bedre kan udnytte de kommercielle muligheder i musikken.

Kernen i Royalties er en række lærings- og praksismoduler fulgt op af individuel sparring med en erfaren mentor fra branchen. Og så lover Royalties dig et fantastisk netværk med professionelle i branchen og folk i samme situation som dig.

Forløbet løber fra september til juni 2016.

Der er ansøgningsfrist den 15. juni.

Læs mere og ansøg på Royalties.dk
Læs omtale på Gaffa.dk

Bag Royalties står Royal Beer og Volcano i samarbejde med blandt andre Gramex og Vækstfabrikken Lydens Hus.