Du kan anmelde udgivelser til Gramex hele året

Er du ligesom den aalborgensiske Eurosonic-aktuelle producer-duo Farveblind allerede ude med en ny plade her i 2019?

Send os en studieliste eller anmeld udgivelsen online, mens du stadig husker det. Har du et dansk pladeselskab inde over, er det deres opgave.

Vær obs på, at du først får penge for afspilninger i 2019 til næste år. I øjeblikket registrerer vi på livet løs alle de udgivelser, der er afspillet i 2018, så de (forhåbentlig!) bliver klar til årets store udbetaling i juni. Derefter går vi i krig med årets udgivelser.

Har du sendt en studieliste her i januar, må du altså væbne dig med lidt tålmodighed. Vi har ikke glemt dig – og skal nok registrere din udgivelse i løbet af foråret. Men vi skal først være færdige med 2018.

FØRST 2018 – SÅ 2019

Årets største udbetaling til medlemmerne sker som sædvanlig i juni måned. Dér afregner vi for alle afspilninger igennem det foregående år. Er du blevet afspillet i radio eller tv i løbet af 2018, får du altså penge for det til juni – hvis vi har modtaget studieliste på udgivelserne inden nytår.

Har du ikke fået udfyldt studielisten fra sidste år endnu, er der ingen grund til panik. Send den ind eller tast den ind online, hvis det er din egen udgivelse. Eller mind dit pladeselskab om det, hvis producent-rettighederne er deres. Så får I pengene udbetalt ved en efterbetaling senere på året.

Vi gemmer pengene i tre år, men anbefaler altid, at man anmelder nye udgivelser samme år som release, hvis man vil have penge til tiden.

Har du spørgsmål til studielisten, kan du altid ringe, skrive eller kigge forbi.

Kontakt os | Anmeld en udgivelse

Tjek Farveblind på Facebook