Du kan anmelde udgivelser til Gramex året rundt

I øjeblikket registrerer vi kun udgivelser afspillet i 2017, så de er klar til årets største udbetaling i juni. Men vi tager altid imod studielister.

Er du allerede ude med en single, ep eller album her i 2018? Send os endelig en studieliste eller anmeld udgivelsen online, hvis det er din egen udgivelse. Har du et pladeselskab inde over, er det deres opgave.

Bare vær obs på, at du først får penge for afspilninger i 2018 til næste år. Derfor registrerer vi først alle de studielister, vi har modtaget i 2017, inden vi går i krig med årets udgivelser.

Har du sendt en studieliste her i januar, må du væbne dig med lidt tålmodighed. Vi har ikke glemt dig – og skal nok registrere din udgivelse i løbet af foråret. Men vi skal først være færdige med 2017.

Først 2017 – så 2018

Årets største udbetaling til medlemmerne sker som sædvanlig i juni måned. Dér afregner vi for alle afspilninger igennem det foregående år. Er du blevet afspillet i radio eller tv i løbet af 2017, får du altså penge for det til juni – hvis vi har modtaget studieliste på udgivelserne inden nytår.

Har du ikke fået udfyldt studielisten fra sidste år endnu, er der ingen grund til panik. Send den ind eller tast den ind online, hvis det er din egen udgivelse. Eller mind dit pladeselskab om det, hvis producent-rettighederne er deres. Så får I pengene udbetalt ved en efterbetaling senere på året.

Vi gemmer pengene i tre år, men anbefaler altid, at man anmelder nye udgivelser samme år som release, hvis man vil have penge til tiden.

Har du spørgsmål til studielisten, kan du altid ringe, skrive eller kigge forbi.

Kontakt Gramex

Sådan anmelder du en udgivelse