Bedre by, bedre business

Gramex deltager næste måned i Københavns Kommunes Erhvervsdialogmøde. Har du gode ideer, vi skal tage med?

Gramex blev i år for første gang nogensinde indstillet til København Erhvervspris i kategorien ’Innovation’. Derfor er vi inviteret med til Københavns Kommunes Erhvervsdialogmøde den 13. juni.

– Alene det at blive indstillet til erhvervsprisen, er jeg utroligt stolt af – også selv om vi ikke er med i opløbet blandt de sidste nominerede virksomheder. At andre udefra har valgt at indstille Gramex, gætter jeg på blandt andet skyldes vores store engagement i etableringen af verdens første vækstfabrik inden for lyd: Lydens Hus, siger Gramex’ adm. direktør John R. Kristensen.

Københavns Kommune afholder dialogmøde med byens virksomheder for tredje år i træk og diskuterer her udfordringer og muligheder for bedre samarbejde mellem byen og virksomhederne for at sikre vækst, innovation og skabelse af nye arbejdsplader.

– Har du som musiker, producent eller iværksætter gode ideer, vi kan bringe med videre til rundbords-debatten for at udvikle København i en mere positiv retning for kreative iværksættere, så send os endelig dine forslag, opfordrer John R Kristensen.

– Musik er kultur, men det er også forretning. Det kan blandt andet ses af brancheopgørelsen Dansk Musikomsætning (2015-tal offentliggøres medio juni). Derfor er det vigtigt, at også musikkens stemmer høres, når fremtidens erhvervspolitik defineres, tilføjer VP Thomas Dyekjær, Gramex.

John R. Kristensen og Thomas Dyekjær fra Gramex var idemænd og initiativtagere til Lydens Hus. Har du gode ideer til yderligere udvikling af det københavnske erhvervsklima, kan du skrive til dem på jks@gramex.dk eller tmd@gramex.dk.

Vækstfabrikken Lydens Hus blev en realitet i oktober 2014 i et samarbejde mellem Gramex, Væksthus Sjælland, Innovationsnetværket Dansk Lyd og Københavns Kommune. Samme år blev Lydens Hus kåret af Berlingske Business som årets vækstinitiativ.

Gramex bag vækstinitativ 2014
Dansk musik fortsat en milliardindustri – Dansk Musikomsætning 2014

Følg Vækstfabrikken Lydens Hus