Arvinger har nu adgang til Mit Gramex

Er du arving til Gramex-rettigheder, kan du nu se dine udbetalinger og rettigheder online.

Har du arvet Gramex-rettigheder efter for eksempel din mor eller far, kan du nu se dine udbetalinger på vores online selvbetjening ‘Mit Gramex’.

Du kan også se en oversigt over alle de udgivelser, som afdøde er registreret på hos Gramex. Hver gang disse sange bliver spillet i radio og tv, optjener du som arving Gramex-penge helt på linje med vores medlemmer.

Det er fordi Gramex-rettigheder går i arv. Når et Gramex-medlem går bort, går retten til betaling for offentlig brug af musikken derfor videre til arvingerne efter afsluttet arvesag.

Sådan gør du

Er du arving og allerede medlem af Gramex som kunstner og/eller pladeselskab, og har du brugt selvbetjenings-siden Mit Gramex før? Så har du nu automatisk adgang til dine udbetalinger og registrerede udgivelser også som arving.

Du har i så fald flere Gramex-numre; ét som kunstner, ét som pladeselskab og ét som arving. Under din profil på Mit Gramex kan du se dine forskellige Gramex-numre. Hvis du klikker på det lille i-ikon ud for Gramex-nummeret, kan du få mere information.

Under ’Udbetalinger’ kan du skifte mellem dine Gramex-numre og se dine forskellige udbetalinger som henholdsvis arving, kunstner og pladeselskab.

Log på til Mit Gramex

Er du ny på Mit Gramex?

Den første gang du logger på Mit Gramex, skal du igennem et ekstra trin for at bekræfte din identitet. Det er din sikkerhed for, at vi passer på dine oplysninger.

Kan vi ikke genkende din e-mail i systemet, får du et link til tjenesten Penneo, hvor du via dit NemID skal bekræfte, at du er dig. Så får du en mail, hvor du skal vælge en adgangskode – og du er i gang.

Gå til førstegangs-login

Spørgsmål?

Har du problemer med at logge ind eller se dine udbetalinger eller rettigheder? Så er du meget velkommen til at kontakte os. Vi arbejder hjemme i øjeblikket, men du kan stadig ringe eller skrive til os.

Kontakt Gramex

Læs mere

Mit Gramex: Kom godt i gang

Om Gramex