December-udbetaling på vej

I dag udbetaler Gramex lidt over 5 millioner til medlemmer med penge til gode på Gramex-kontoen.

Vi når det lige inden jul. Dagens udbetaling er årets sidste omgang efterbetalinger for airplay i radio/tv. Det skyldes for eksempel nye studielister, indeståelser, korrektioner og ny dokumentation, som gør det muligt for os at udbetale nu.

Har du penge på vej, sender vi dig en mail. Tjek din indbakke, din bankkonto eller Mit Gramex. Har du konto i Danske Bank, går pengene typisk ind i løbet af dagen. Har du en anden bank, kan der godt gå et par dage, før du har pengene på kontoen. Indtil da kan du selv logge ind og tjekke din udbetaling på Mit Gramex.

Gå til Mit Gramex

Se din udbetaling – nu også som arving

Du kan altid se din udbetaling online på Mit Gramex. Har du brug for en opgørelse over udbetalingen til din manager eller revisor, kan du også finde den på Mit Gramex.

Som noget nyt kan arvinger til Gramex-rettigheder nu også se deres udbetaling og rettigheder online. Er det første gang du logger på Mit Gramex, skal du lige igennem et ekstra trin for at verificere dig.

Arvinger har nu adgang til Mit Gramex

Spørgsmål?

Har du spørgsmål til din udbetaling, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi arbejder hjemmefra i øjeblikket, men du kan fange os på telefonen eller skrive til os; så vender vi tilbage så hurtigt som muligt.

Kontakt Gramex

Læs mere

Mit Gramex: Kom godt i gang