Soundbar vol. 8: Intimkoncert med Nils Gröndahl

Lydens Hus inviterer til torsdagsbar og intimkoncert med Nils Gröndahl den 14. december.

– Nils Gröndahl er en af Danmarks mest interessante musikere på den eksperimenterende noise-scene. Udover sit mangeårige engagement i Under Byen har han spillet med en række danske musikere og blev i 2015 nomineret til Steppeulven. Nils er blot én enkelt mand på scenen, men bygger en mur af lyd op omkring sig med hjælp fra sin modificerede violin, mange pedaler og forstærkere.

Det fortæller Kat Jarby fra Kaja Management, der repræsenterer en række danske musikere fra den eksperimenterende musikscene. Og er én af de 24 virksomheder, der bor i Lydens Hus lige nu.

Den 14. december kan du opleve Nils Gröndahl live i Lydens Hus og få et glas fyraftensgløgg med iværksætterne i det kreative lydfællesskab. Kig forbi fra klokken 17, hvor dørene åbner. Koncerten begynder klokken 18.

Lydens Hus giver gløgg, og du kan købe øl og vin til en billig penge.

Alle er velkomne. Gratis adgang – bare husk at tilmelde dig på Facebook:

Tilmeld dig eventen på Facebook

  • NILS GRÖNDAHL: Violinisten Nils Gröndahl er bedst kendt fra bandet Under Byen, men har siden udgivelsen af sit solo-debutalbum i 2014 turneret nær og fjern på egen hånd. Med afsæt i et inderligt og ordknapt univers arbejder Nils Gröndahl med at udvide de soniske udtryksmuligheder med violinen, at bruge den som en klanggiver på lige fod med elguitarer og synthesizere i den rytmiske musik. Med et heftigt modificeret instrument og et omfattende arsenal af effekter, loop-pedaler og forstærkere til følge.

  • KAJA MANAGEMENT: Kaja Management med Kat Jarby i spidsen er en af Lydens Hus’ virksomheder, som arbejder med management, booking og markedsføring og repræsenterer en række danske kunstnere inden for den eksperimenterende musikscene som Nils Gröndahl, SVIN, Girls in Airports, Excelsior, Jacob Anderskov, Natlyst, Frk. Jacobsen og Horse Orchestra.

  • LYDENS HUS: Lydens Hus er et kreativt kontorfællesskab for start ups og virksomheder, der arbejder i musik- og lydbranchen. Her sidder alt fra musik-organisationer som Roskilde Festival, Dansk Live og Spil Dansk til kreative iværksættere, der arbejder med lydtech og softwareudvikling. Lydens Hus er initieret af Gramex, og vi deler sø-udsigt og adresse på Gammel Kongevej i København.

Følg Vækstfabrikken Lydens Hus