Upload dit billede og vind en Marshall-højttaler

Kalder alle Koda/Gramex-kunder: Vis os dit klistermærke og deltag i lodtrækningen om en Marshall bluetooth-højttaler til butikken eller baglokalet.

Mere end 300 forretninger, restauranter, caféer, kulturhuse og spillesteder har allerede bestilt det nye klistermærke ‘Nyd musikken’ fra Koda og Gramex. De fleste har sat det i butiksdøren eller vinduet som et synligt bevis på, at de betaler for musikken og dermed bidrager til musikkens økosystem.

Hvor har du sat dit klistermærke? Tag et billede og upload det på konkurrencesiden, så deltager du i lodtrækningen om en bærbar Marshall bluetooth-højttaler:

Deltag i konkurrencen her

“Det er som at få en elite smiley”

Spillestedet Lygten Station i Københavns Nordvest-kvarter har sat deres klistermærke i vinduet og uploadet et billede med disse ord:

“Det er super fedt at have klistermærket, for det giver god samvittighed for os som spillested, og for publikum er det en garanti for at kunstnerne bliver behandlet ordentligt. Det er som at få en elite smiley.”

Tjek Lygten Station på Facebook

Bestil din ‘musik-smiley’ i dag

Har du ikke fået dit klistermærke endnu? Bestil det i dag – så kan du stadig nå at deltage i konkurrencen. Vi trækker en vinder den 3. juni.

Bestil klistermærket hos Koda her

Læs mere

Nyd musikken: Få det nye klistermærke til din butik

Bekkers Kaffebar i Tune har sat det nye klistermærke i vinduet. Vis os, hvor du har sat dit!