Udbetaling af Performex-midler i dag

Over en million fra Performex er lige nu på vej ud til musikere og artister med airplay i 2018.

Der er penge på vej fra Performex til kunstnere, der er afspillet i 2018. Er du én af dem, sender vi dig en mail.

Har du konto i Danske Bank, går pengene typisk ind i løbet af dagen. Har du en anden bank, kan der godt gå et par dage, før du har pengene på kontoen. Indtil da kan du selv logge ind og tjekke din udbetaling på Mit Gramex.

Gå til Mit Gramex

Hvad får du penge for?

Udbetalingen i dag er betaling for såkaldt retransmission af udgivet musik i radioen, som Gramex udbetaler på vegne af Performex. Det er Performex-midler fra 2018, så størrelsen på din udbetaling i dag afhænger af, hvor meget du er blevet afspillet i 2018.

Hos Gramex bliver Performex-midlerne fordelt efter vores almindelige principper efter airplay. Som artist eller musiker skal man derfor som sædvanligt bare sikre sig, at de udgivelser, man medvirker på, er anmeldt til os.

Udbetaling af Performex-midler for 2019 følger så hurtigt vi overhovedet kan inden for den nærmeste fremtid.

Læs mere om Performex-midler 

Se din udbetaling online

Du kan altid se din udbetaling online på Mit Gramex. Har du brug for en opgørelse over udbetalingen til din manager eller revisor, kan du også finde den på Mit Gramex.

Er du arving til Gramex-rettigheder, kan du også se din udbetaling online. Hvis det er første gang du logger på Mit Gramex, skal du lige igennem et ekstra trin for at verificere dig.

Arvinger har nu adgang til Mit Gramex

Spørgsmål?

Har du spørgsmål til din udbetaling, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi arbejder hjemmefra i øjeblikket, men du kan fange os på telefonen eller skrive til os; så vender vi tilbage så hurtigt som muligt.

Kontakt Gramex