Søg tilskud fra Gramex til din musik

Martin Baltser er én af mange danske musikere, der har søgt og fået tilskud fra Gramex. Nu vinder han priser i USA.

Musikvideoen “Back Off You” er indspillet i Aarhus, hvor den 29-årige danske elektro-folk-kunstner har base. Men den har allerede vundet filmfestival-priser i USA og er nomineret til flere internationale priser.

Det er første kapitel i en musikvideo-trilogi, der tydeligt er inspireret af serien Stranger Things. “Back Off You” er samtidig første single fra Martin Baltser andet album, som han arbejder på i øjeblikket.

Tilskuddet fra Gramex er bevilget af Dansk Skuespillerforbund, der er én af de danske kunstner-organisationer, der uddeler støtte-midlerne fra Gramex. En økonomisk hjælp, som Martin Baltser sætter pris på:

– Det er blevet kæmpe stort og det er blandt andet takket være jer. For det er jeg meget taknemmelig. Tænkte I måske også ville se med, nu når I har støttet kapitel ét, lyder det fra Martin Baltser.

Du kan også se med her

Søg selv tilskud inden den 1. oktober

Er du udøvende kunstner, kan du også søge økonomisk hjælp til din næste udgivelse eller hvad du ellers har af planer for din musik.

Du skal som altid søge Gramex-midlerne hos de udøvende kunstneres organisationer og tjekke deres retningslinjer for, hvad du kan søge til og hvordan.

Alle kan søge – også selv om du ikke er medlem af organisationen eller Gramex.

Næste frist er den 1. oktober inden midnat hos Dansk Musiker Forbund (DMF).

Læs mere og søg Gramex-midler hos DMF

Læs mere

Om Gramex-midlerne