Nyt login: Mit Gramex er lige på trapperne

I uge 44 får vi nyt login. Har du halvfærdige studielister liggende, så få dem sendt ind.

Dit Gramex bliver snart til Mit Gramex, som er hurtigere og nemmere for dig at bruge.

Har du gang i nogle studielister på det nuværende – og snart gamle – login, så få dem afsluttet og sendt ind hurtigst muligt.

Nyt på Mit Gramex

Det er endnu kun første skridt på vejen mod optimal selvbetjening. Vi glæder os til løbende at kunne tilbyde mange flere features, som både vi og vores medlemmer efterspørger.

I første omgang vil du blandt andet kunne finde:

  • En ny online-studieliste: Som er nemmere og hurtigere at udfylde. Du kan altid gemme og redigere videre, indtil du klikker indsend. Herefter kan du se, men ikke ændre studielisten. Fremover skal alle udgivelser anmeldes her, og vi afliver derfor endeligt den gamle studieliste-blanket på papir.
  • Én profil – flere muligheder: Er du medlem som både kunstner og pladeselskab og måske også arving, kan du nu få adgang til alle dine Gramex-numre via én profil og se alle dine udbetalinger ét sted. Ønsker du at give adgang til fx en manager eller en kollega, kan du også tildele andre brugere adgang til et eller flere Gramex-numre på Mit Gramex.
  • Dokumenter: Upload dokumenter til os med fortrolige eller personfølsomme oplysninger, du ikke længere bør sende på mail. Det kan fx være kontrakter eller dokumentation med dit eller andres CPR-nummer.

Kontakt os

Har du spørgsmål til færdiggørelsen af dine studielister eller andet i forbindelse med overgangen til det nye login, må du endelig kontakte os.

Kontakt Gramex