Morgenmøde i Lydens Hus: Mød Heartbeats’ Le Gammeltoft

Gramex inviterer til morgenmøde om diversitet i dansk musik fredag den 3. marts kl. 8.30-9.30.

“Jeg tror på, at piger og unge kvinder skal have nogen at se op til uden at blive manipuleret til at tænke ‘hvor er det vildt, hun kan det som kvinde’. Selvfølgelig kan hun det! Derfor har vi på Heartbeats valgt at sætte fokus på kvindelige rollemodeller og skabe positive historier om nogle af de seje kvinder, vi har inden for ledelse og iværksætteri.” 

Det siger Le Gammeltoft, der selv er iværksætter med STORT I.

Igennem de sidste 10 år har hun arbejdet i musikbranchen som DJ, radiovært og ejer af pladeselskabet Sound of Copenhagen. I 2014 startede hun sin egen netradio Heartbeats.dk, som i dag er vokset til et mediehus, der formidler musik-, kultur-, livsstils- og erhvervsstof på tværs af video, tekst og lyd. Til marts slår hun dørene op for Danmarks første radiostudie i øjenhøjde i et butikslokale i Kødbyen.

Mød Le Gammeltoft til morgenmøde hos Gramex den 3. marts. Hør, hvordan Heartbeats arbejder for at udfordre stereotyper, og få hendes bud på, hvad der skal til for at ændre køns(u)balancen i dansk musik.

Morgenmødet foregår i Lydens Hus, som Gramex har været initiativtager til. Vi deler adresse på Gammel Kongevej 11-13 lige over for planetariet; Gramex bor på 1. og 2. sal, Lydens Hus på 4. sal.

Det er kl. 8.30-9.30, så du kan nå videre på arbejde.

Vi giver morgenkaffe og croissanter.

Åbent for alle og gratis adgang.

Tilmeld dig Facebook-eventen

———————————————-

Morgenmødet er det femte i rækken om diversitet i dansk musik.

Bag initiativet står musikorganisationerne Dansk Live, Dansk Musiker Forbund, Dansk Artist Forbund, JazzDanmark og Gramex. Ved siden af morgenmøderne indsamler vi data på, hvordan det ser ud med fordelingen af mænd og kvinder i dansk musik lige nu; på plader, på scenen, bag scenen osv. Tallene forventer vi klar til et morgenmøde på SPOT Festival fredag den 5. maj.

Morgenmøderne er støttet af Statens Kunstfond. Tak for det!

Følg med i FB-gruppen Diversitet i musikbranchen

Læs mere om projektet