Har du penge til gode hos Gramex?

Vi har gemt pengene, men savner studielisterne til mere end 1.500 danske udgivelser, der er spillet i radio og tv. Tjek om du har udgivelser med på listen, så du kan få dine penge.

Spiller du med på en af de her plader? Eller nogen af de 1.530 andre udgivelser på vores liste?

Så har du måske penge til gode hos Gramex.

Vi efterlyser lige nu studielister på danske album, ep’er og singler, der er spillet i radio og tv de seneste tre år, men endnu ikke anmeldt til os. Pengene står bare og venter, til vi får en studieliste.

De penge vil vi meget hellere have ud til alle jer, der har optjent dem.

Derfor: Brug et par minutter på listen. Har du udgivet eller medvirket på noget af det? Har dine venner? Så giv dem et tip, så vi kan få studielisterne ind – og pengene ud.

Tjek listen

What to do?

Tjek listen. Vi ved godt, den er pænt lang. Du kan med fordel søge efter artister eller udgivelser ved at bruge genvejen Ctrl+B i Excel-filen.

Finder du noget, du spiller med på? Så tag fat i pladeselskabet eller producenten og mind dem om at anmelde udgivelsen til os. De får heller ingen Gramex-penge, før vi får en studieliste.

Er det din egen udgivelse, skal du selv udfylde en studieliste til os. Det behøver ikke tage mere end 5 minutter. Så er det gjort. Du kan få dine penge. Musikerne kan få deres penge.

Vil du have penge til tiden, skal du sende os studielisten samme år som release – inden nytår.

Mangler du stadig at anmelde udgivelser fra 2014, så få dem afsted hurtigst muligt. Så kan du nå at få afregning for afspilninger i 2014, inden de bliver forældet ved årets udgang.

Anmeld en udgivelse

Spørgsmål?

Er du i tvivl om noget? Få det opklaret. Ring eller skriv til vores medlemsafdeling på 33 85 32 00 eller medlem@gramex.dk.

Læs mere om Gramex