Gramex afliver den gamle studieliste i papirform

Papirstop! Fra 1. april skal du som medlem anmelde udgivelser til Gramex online.

Det er snart slut med de store bunker af papir-studielister, der skal tastes ind manuelt i vores system.

Skal du anmelde en udgivelse til Gramex efter 1. april, skal du gøre det online, hvis du er medlem af Gramex som pladeselskab – uanset om du gør det på vegne af et stort musikselskab med hundredvis af udgivelser hvert år, eller du selv udgiver din musik en gang hvert femte år.

Gramex afliver den gamle studieliste i papirform for at spare print og papir og gøre det nemmere og hurtigere at få registreret nye udgivelser.

Er du allerede ved at udfylde en af de ‘gamle’ studielister, så se at få den tastet færdig og sendt afsted. Efter 1. april modtager vi den nemlig kun online.

Sådan anmelder du udgivelser fra 1. april

1) Er du medlem af Gramex som pladeselskab?

Hvis du har udgivet før og allerede er medlem af Gramex som pladeselskab, skal du anmelde udgivelser online via dit medlems-login: Log på Dit Gramex

Klik på ‘Opret ny produktion’ og udfyld felterne. Husk, at du skal logge ind med dit Gramex-nummer som pladeselskab og ikke som udøvende kunstner for at anmelde udgivelser. Glemt dit Gramex-nummer? | Glemt din adgangskode?

2) Er du ikke medlem af Gramex som pladeselskab?

Hvis det er første gang du udgiver, har du af gode grunde ikke noget Gramex-nummer som pladeselskab. Derfor kan du ikke anmelde via vores medlems-login. Det gælder også, hvis du kun er medlem som kunstner og ikke tidligere har udgivet musik. Du kan i stedet første gang hente en studieliste under punkt 2 her: Anmeld udgivelse

Få en intro den 21. marts kl. 16-18

Har du ikke tidligere anmeldt online eller af en eller anden grund ikke fået det til at fungere? Kom og få en målrettet introduktion til online-anmeldelser, så du kan komme godt i gang. Vi åbner kontoret her på Gammel Kongevej 11-13 torsdag den 21. marts klokken 16-18.

Kikki Mortensen, chef for medlemsafdelingen, giver en fælles introduktion. Bagefter får du mulighed for selv at prøve det af og få vejledning undervejs, så du er sikker på, hvad du skal gøre, når du går herfra igen. Tag gerne din laptop med og husk dit Gramex-nummer som pladeselskab og en adgangskode til Dit Gramex – hvis du kan finde den. Ellers skal vi nok hjælpe dig.

Tilmeld dig hos bke@gramex.dk inden den 18. marts.

Stay tuned …

Vi er godt klar over, at Dit Gramex er en ældre dame og arbejder i øjeblikket på en løsning, der gør det meget nemmere og hurtigere at anmelde udgivelser digitalt – uanset om du er medlem eller ej.

Stay tuned …

Ofte stillede spørgsmål