Gå hjem-møde i Lydens Hus: Mød musikkens iværksættere

Lydens Hus slår dørene op for musikkens iværksættere torsdag den 20. april kl. 16-17.

Musiker eller iværksætter? Eller musiker OG iværksætter?

Uanset hvad du kalder dig, hvor og hvordan du arbejder med musik, er du velkommen til gå hjem-møde.

Test den spritnye danske digitale tjeneste WARM, der giver dig mulighed for at følge din airplay worldwide i realtime. Få insider-tips til, hvordan du kan optimere din indsats, når din musik rykker ud over grænserne. Fyld DIY-værktøjskassen og gå hjem lidt klogere (og gladere!) end du kom.

Mød blandt andet:

  • Tomas Barfod: Producer og trommeslager i WhoMadeWho. Den ene halvdel af den internationale succes Filur og har udgivet to solo-album. Nu har han sit tredje album på vej og arbejder samtidig som producer i L.A. for artister som Carnage, Kyle, Pell, Yuna og Sharin Foo.

  • Jesper Skibsby: Har siddet i Lydens Hus med Fandango Music og det omvendte pladeselskab We Make Noise og sidder i bestyrelsen for DUP (Danske Uafhængige Pladeselskaber). Står bag tjenesten WARM, der giver artister mulighed for selv at monitorere radio-airplays worldwide i realtime.

  • Ingeborg Okkels (moderator): Sidder i Lydens Hus med sin lydvirksomhed Lydværk, der arbejder med lyd og lyttevaner. I øjeblikket er hun ved at hive de sidste resultater ud af den første store nationale undersøgelse af det elektroniske musikmiljø i Danmark for Strøm og Roskilde Festival.

Gratis adgang. Kolde øl. Flinke folk.

Læs mere og tilmeld dig eventen på Facebook