December-udbetaling til medlemmerne

Foto: Rasmus G. Sejersen

I dag udbetaler vi årets sidste portion penge til musikere og producenter med penge til gode på Gramex-kontoen.

Er det dig, der får Gramex-penge her op til jul? Tjek din konto. Pengene går ind hurtigst muligt. Har du en anden bank end Danske Bank, kan der godt gå et par dage.

Indtil da kan du tjekke Mit Gramex. Under ‘Udbetalinger’ kan du finde info om dine udbetalinger fra os og hente en opgørelse til din revisor eller manager.

Har du flere Gramex-numre – hvis du fx har rettigheder som både kunstner, producent og arving – kan du se dine forskellige udbetalinger ved at skifte mellem dine Gramex-numre i drop down-menuen.

Tjek Mit Gramex

Hvorfor får du penge i dag?

Får du penge fra os i dag, er det fordi du har haft penge på Gramex-kontoen, som vi ikke har kunnet udbetale før. Det kan være, fordi vi har ventet på en studieliste, en underskrift eller anden form for dokumentation.

Undrer du dig over, at du i dag får penge som producent; altså som pladeselskab eller selvudgiver? Så skyldes det, at vi gennemfører udbetaling af en række mindre tilgodehavender til producenter, som vi har vurderet er rettighedshavere til de enkelte indspilninger, men som vi endnu ikke har modtaget indeståelseserklæringer fra. Dette sker helt ekstraordinært som led i at få ryddet op i en række rettighedskonti inden jul, og inden vi overgår til nyt IT-system.

På Mit Gramex kan du som producent se både din udbetaling og dine årlige spilletider. Har du spørgsmål til din udbetaling, dine spilletider eller rettigheder som producent, er du meget velkommen til at skrive til label@gramex.dk eller ringe på 33 85 32 00 og snakke med Lars Riis Korsholm eller Peter Zeuthen.

Husk, at vi først udbetaler for afspilninger i 2022 til sommer.

Andre gode spørgsmål?

Har du spørgsmål til din udbetaling som kunstner eller arving? Driller dit login til Mit Gramex? Eller har du spørgsmål til noget helt tredje?

Så kan du altid skrive eller ringe til os eller komme forbi vores kontor. Vi deler adresse med Lydens Hus på Gammel Kongevej lige over for Planetariet.

Kontakt os og tjek vores åbningstider

Læs mere

FAQ – typiske spørgsmål og svar

Nyt IT-system på vej i Gramex