Årets sidste udbetaling

I dag udbetaler vi den sidste omgang Gramex-penge i år. 5 millioner er lige nu på vej ud til medlemmer med penge til gode.

Vi når det lige inden jul. Udbetalingen i dag er efterbetalinger til musikere og pladeselskaber for afspilninger i 2017 eller før, som vi ikke har kunnet udbetale tidligere.

Det skyldes som regel, at vi har manglet en studieliste, indeståelse, medlemserklæring eller anden form for dokumentation for rettighederne.

Du får som sædvanlig først penge for dine afspilninger i 2018 til juni 2019, når året er gjort op.

Hvad får du penge for?

Får du noget i dag?

Tjek din indbakke (eller dit spam-filter). Vi har sendt dig en mail, hvis vi har udbetalt til dig – medmindre du tidligere har klikket afmeld mails fra os.

I så fald kan du selv logge på Dit Gramex og tjekke, om du får noget og hvor meget. Har du, din manager eller revisor brug for en opgørelse over udbetalingen, finder du også den inde på Dit Gramex.

Hvis du har konto i Danske Bank, går pengene typisk ind i løbet af dagen. Har du en anden bank, kan der godt gå to bank-dage, før du har pengene på kontoen.

Log på Dit Gramex

Glemt dit Gramex-nummer? | Glemt din adgangskode?

Spørgsmål?

Har du spørgsmål til din udbetaling – eller mangel på samme – kan du altid kontakte os. Kig forbi vores kontor på Vesterbro, skriv en mail eller giv os et ring.

Kontakt os | Læs mere om Gramex