8 millioner på vej til medlemmerne

Gramex udbetaler i dag penge fra udlandet til 2.620 musikere og artister, pladeselskaber og selvudgivere.

Det er denne gang primært afregning for airplay i udlandet i 2019, men også efterbetalinger af tilgodehavender på Gramex-kontoen for afspilninger i Danmark.

Har du penge på vej, har vi sendt dig en mail. Tjek din indbakke (eller dit spam-filter) eller din bankkonto. Hvis du har konto i Danske Bank, går pengene typisk ind i løbet af dagen. Har du en anden bank, kan der gå op til to dage, før du har pengene på kontoen.

Indtil da kan du selv logge ind på Mit Gramex og tjekke under “Udbetalinger”, om du får noget og hvor meget.

Gå til Mit Gramex

Se din udbetaling på Mit Gramex

Du kan altid finde en opgørelse over din udbetaling på Mit Gramex. Her kan du også se, hvor i verden dine penge kommer fra.

Er der flere linjer, end der plejer, er det fordi eventuelle reguleringer er kommet med på opgørelsen. Reguleringer skyldes, at der er sket en ændring på et track, du er registreret på. Bare se bort fra eventuelle linjer på din udbetaling markeret som #regulering.

Er du arving til Gramex-rettigheder, kan du ikke se din udbetaling online på Mit Gramex i øjeblikket. Tjek din bankkonto i stedet.

Gå til Mit Gramex

Spørgsmål?

Har du spørgsmål til din udbetaling, er du velkommen til at kontakte os.

Vi arbejder hjemmefra i øjeblikket, men du kan prøve at fange os på telefonen eller skrive til os; så vender vi tilbage så hurtigt som muligt.

Kontakt Gramex

Læs mere

Sådan sikrer du dig dine penge fra udlandet

Se Gramex’ internationale aftaler