7 millioner på vej til medlemmerne

I dag udbetaler Gramex penge fra udlandet til 3.747 medlemmer, der er spillet i radio/tv uden for Danmark.

Er det dig, der har penge på vej? Tjek din bankkonto eller Mit Gramex.

Har du konto i Danske Bank, går pengene ind i løbet af dagen i dag. Har du en anden bank, kan der godt gå et par dage, før du har pengene på kontoen. Indtil da kan du selv logge ind og tjekke din udbetaling på Mit Gramex.

Gå til Mit Gramex

Hvad får du penge for i dag?

Udbetalingen i dag er primært penge for airplay i udlandet, men også efterbetalinger af tilgodehavender på Gramex-kontoen.

Flest penge udbetaler vi til medlemmerne fra Tyskland, men også en hel del fra England, Sverige og USA. I alt udbetaler vi penge fra cirka 25 Gramex-lignende organisationer i udlandet, vi har aftaler med.

Hvor i verden du selv har fået penge fra, kan du se på Mit Gramex, hvis du klikker “Vis” ud for udbetalingen. Har du brug for en opgørelse over udbetalingen til din manager eller revisor, kan du også hente den i pdf.

Se, hvor i verden Gramex henter penge hjem

Får du besked?

Kender vi din mail, har vi sendt dig en besked om, at der er penge på vej. Har du fået penge i dag, men ingen mail, kan det være, fordi vi har en gammel mailadresse registreret, du ikke bruger længere.

Vil du sikre dig at få besked, når vi udbetaler, kan du opdatere din mail-adresse inde på din profil på Mit Gramex. Ellers er du altid velkommen til at ringe eller skrive til os; så kan vi hurtigt opdatere den for dig.

Kontakt os

Har du spørgsmål til din udbetaling i dag eller mangel på samme, er du altid velkommen til at kontakte os.

Dine afspilninger i dansk radio og tv i 2021 får du som altid betaling for omkring sankthans, når året er gjort endeligt op, og generalforsamlingen har godkendt årsregnskabet.

Kontakt Gramex