3 millioner på vej til Gramex-medlemmer

I dag er der penge på vej til 1.432 danske musikere, artister og pladeselskaber.

Dagens udbetaling er først og fremmest penge for airplay i udlandet i 2017 eller tidligere, men også efterbetalinger af eventuelle tilgodehavender på Gramex-kontoen. Det er typisk penge, der har stået og ventet på en studieliste, en medlemserklæring eller en anden form for dokumentation for rettighederne.

Pengene fra udlandet kommer fra en række af vores internationale søster-organisationer; for eksempel engelske PPL, irske RAAP, hollandske SENA, amerikanske SoundExchange og AFM & SAG-AFTRA og vores finske navnesøster Gramex.

Næste udbetaling fra udlandet følger til foråret 2019, hvor vi bl.a. udbetaler fra svenske SAMI. Afspilninger i dansk radio og tv i 2018 får du penge for til juni 2019 – hvis vi altså har fået en studieliste.

Får du noget i dag?

Tjek din indbakke (eller dit spam-filter). Vi har sendt dig en mail, hvis vi har udbetalt til dig – medmindre du tidligere har klikket afmeld mails fra os. Det respekterer vi selvfølgelig.

I så fald kan du selv logge på Dit Gramex og tjekke, om du får noget, og i så fald hvor meget. Du kan også se hvad du får udbetalt fra hvilke lande. Har du, din manager eller revisor brug for en opgørelse over udbetalingen, finder du også den inde på Dit Gramex.

Hvis du har konto i Danske Bank, går pengene typisk ind i løbet af dagen. Har du en anden bank, kan der godt gå to bank-dage, før du har pengene på kontoen.

Log på Dit Gramex

Glemt dit Gramex-nummer? | Glemt din adgangskode?

Spørgsmål?

Har du spørgsmål til din udbetaling – eller mangel på samme – kan du altid kontakte os. Kig forbi vores kontor på Vesterbro, skriv en mail eller giv os et ring.

Kontakt os