Skal du med på ROYALTIES-holdet?

Søg! Opfordrer Frederik Madsen alias Madson. Foto: Daniel Hjorth

ROYALTIES har åbnet for ansøgninger til næste omgang. Søg inden 15. juni, hvis du vil være en del af det nye hold.

ROYALTIES er et skræddersyet iværksætterforløb for fremtidens musikere og musikbranchefolk.

Det første hold startede i september og slutter forløbet af med en fælles event med egen scene under Distortion den 1. juni.

Frederik Madsen har været medlem af Gramex i godt et år, siden han under navnet Madson udgav sin første EP ’Rocket for Your Skyline’. Han har været en del af det første ROYALTIES-hold – og opfordrer alle til at søge.

– Det har været utrolig inspirerende og lærerigt. Det har givet mig en bedre forståelse af branchen, hele netværket i Danmark, og ikke mindst et større indblik. Jeg har mødt en masse andre unge mennesker med samme mål, gåpåmod og drømme, fået et stærkt netværk og en masse gode kontakter, siger han

Du kan være Gramex-medlem eller ej, solist, bandmedlem, producer, sangskriver, booker, manager, koncertarrangør eller arbejde på et spillested, pladeselskab eller lignende. Hvad du kalder dig, er underordnet.

Søg om en plads på ROYALTIES 2016/17
Læs om de 27 deltagere på hold 2015/16

Find vej i musikbranchen

Bag ROYALTIES står Volcano og Royal Beer i samarbejde med Gaffa, Dansk Artist Forbund, LETT og Gramex.

Kristian Riis er ud over guitarist i Nephew indehaver af Volcano. Til Gaffa fortæller han:

– Al min erfaring peger på, at viden på tværs af fagområder i musikbranchen giver et bedre grundlag for at navigere i en kreativ branche, som på den ene side skal varetage kunstneriske interesser og på den anden side skal tjene penge.

Gramex er også med i partnerkredsen i næste sæson ROYALTIES.

– I Gramex bakker vi op om alle initiativer, der kan bidrage til at skabe netværk mellem vores medlemmer og gøre fremtidens musikere og branchefolk bedre i stand til at navigere i en stadig mere kompleks branche. ROYALTIES er med til at professionalisere branchen og giver deltagerne en række vigtige redskaber til at videreudvikle og ikke mindst forny musikbranchen. Og derfor er vi glade for at være med ombord og yde vores bidrag, så musikken også spiller i morgen, siger Thomas Maagaard Dyekjær, vicedirektør i Gramex.

Nyt mentor-forløb gør det lettere at finde vej i musikbranchen
Et skræddersyet forløb for fremtidens musikere og musikbranchefolk