Fordi musik betaler sig

Musik og lyd går rent ind. Derfor bruger flere og flere virksomheder lyd og musik strategisk som en del af deres forretning. Hvad gør de? Hvad gør du?

– Lyd og musik er faktisk noget af det første vi opfanger, sammenlignet med andre sanseindtryk. Det viser den nyeste forskning på området. Du kan så at sige ikke lukke for ørerne. Lyd og musik går rent ind.

Det udtaler Johny Sårde i et interview til Koda. Han er indehaver af det danske lydbranding-firma Audiowise, der har base i Lydens Hus.

– Der er virkelig gang i noget spændende lige nu inden for musik- og lydbranding. Jeg vil kalde det en lydrevolution, hvor det er i højsædet, at musikløsningerne passer til kulturelle identiteter over hele verden. I en globaliseret verden bruger flere virksomheder end nogensinde lyd og musik, når de skal markedsføre virksomhed og produkter. Og det er min erfaring, at Danmark har en stor fordel på det marked, siger han.

Læs hele interviewet med Johny Sårde

Musikkens værdi

Musik har værdi. Og musik skaber værdi. Men hvordan får du selv det bedste ud af den musik, du bruger i din virksomhed?

Hos Koda kan du altid hente viden og inspiration om musikkens værdi – uanset om du har en butik, cafe, restaurant, hotel eller lignende.

Du kan for eksempel læse:

  • om effekten af musikgenre i butikken
  • om effekten af musiktempoet i supermarkedet
  • om musikbrug i restauranter og cafeer
  • hvad musik betyder til arbejdet
  • om musikkens effekt i telefonlinjer
  • hvordan andre i erhvervslivet bruger musik strategisk
  • 10 gode råd til strategisk musikbrug

Tjek musikkens værdi på koda.dk

Download guiden Musikkens værdi

Download guiden Mad og Musik

Hvorfor indhenter Koda betaling for Gramex?

Vi synes, det skal være så nemt som muligt at bruge musik som del af sin forretning. Derfor samarbejder Gramex og Koda, så man som for eksempel butik, cafe eller lignende kun skal betale ét sted – til Koda.

Koda sender så automatisk Gramex’ andel af betalingen videre til os.

Skal du bruge musik offentligt?

Hvad er forskellen på Koda og Gramex?