Generalforsamling 2018: Sæt kryds i kalenderen

Som medlem af Gramex har du mulighed for at få indflydelse. Brug den.

Gramex er medlemmernes organisation. Er du medlem, har du mulighed for at få indflydelse på Gramex ved at deltage i den årlige ordinære generalforsamling.

I år afholder Gramex generalforsamling torsdag den 31. maj kl. 17.00.

Hvis du ønsker at få et punkt på dagsordenen til generalforsamlingen eller ønsker at opstille som kandidat til bestyrelsen, skal du give Gramex besked senest torsdag den 15. marts.

Invitation, dagsorden og alle øvrige dokumenter til brug for generalforsamlingen bliver sendt ud til medlemmerne på mail i begyndelsen af maj og vil herefter også være tilgængelige her på hjemmesiden.

Har vi din rigtige mail?

Som Gramex-medlem får du automatisk en indkaldelse til generalforsamlingen i din indbakke. Men vi er selvfølgelig nødt til at have din nuværende mail-adresse.

Har du skiftet mail, siden du meldte dig ind? Så kan du altid logge på Dit Gramex og opdatere den. Det er også her, du kan ændre adresse, mobilnummer osv. Så er du sikker på at høre fra os. Vi lover ikke at spamme.

Har du én gang klikket afmeld mails fra Gramex, får du ingen mails fra os overhovedet. Heller ikke når vi har udbetalt penge til dig. Vil du tilbage på mail-listen, kan du skrive til news@gramex.dk.

Log på Dit Gramex

Glemt dit Gramex-nummer? | Glemt din adgangskode?