Udbetaling af Performex-midler

Over 2 millioner er lige nu på vej ud til over 2.700 musikere og artister. Er du én af dem?

I dag udbetaler Gramex penge fra Performex for såkaldt retransmission af musik i radio og tv samt for brug af udgivet musik i arkivproduktioner.

Er du én af dem, der får en julehilsen fra Performex ind på kontoen her op til jul? Tjek din konto eller Mit Gramex. Har du konto i Danske Bank, går pengene typisk ind i løbet af dagen. Har du en anden bank, kan der godt gå et par dage, før du har pengene på kontoen.

Tjek din udbetaling på Mit Gramex

Hvad får du penge for?

Udbetalingen i dag er betaling fra Performex for såkaldt retransmission af udgivet musik i radio eller tv eller udnyttelse af udgivne indspilninger i arkivproduktioner.

Retransmission betyder ikke genudsendelse, men er et udtryk for videredeling af radio- og tv-signaler. Rettighedsvederlaget betales af blandt andre udbyderne af kabel-tv og opkræves af Copydan.

Størrelsen på din udbetaling i dag afhænger af, hvor meget du er blevet spillet i radio eller tv det pågældende år, eller for arkiv-puljens vedkommende af musikanvendelsen over en 10-årig periode tilbage i tid på DR’s tv-kanaler.

Læs mere om Performex