Velkommen i klubben!

Vinderne af talentkonkurrencen KarriereKanonen 2015 er netop kåret på Smukfest.

Gramex ønsker kæmpe stort tillykke til alle tre vindere:

Vinderne kan blandt andet se frem til et skræddersyet forløb af talent-udvikling hos Bandakademiet, deres egen koncert på Smukfest 2016 og airplay på P3 og P6 Beat.

Afspilningerne i radioen udløser samtidig et medlemskab af Gramex og dermed udbetalinger for radio-afspilninger fremover. Men husk at få anmeldt musikken til os, så I alle sammen kan blive meldt ind og få jeres Gramex-penge.

Anmeld en udgivelse til Gramex

Springbræt ind i radioen

KarriereKanonen har været med til at skyde karrieren i gang for et utal danske musikere siden 2002. Blandt vinderne de første år finder vi navne – og Gramex-medlemmer – som Marie Key, Rasmus Nøhr og Magtens Korridorer.

Siden 2009 har KarriereKanonen fungeret som et samarbejdsprojekt mellem DR, Smukfest og Bandakademiet. Konceptet har ændret sig undervejs; musikken skal være dansk originalmusik, men behøver ikke længere være på dansk eller rock. Sammen tilbyder de i dag deltagerne airplay, live-optrædener og talentudvikling.

Vinderne de sidste par år tæller navne som Djämes Braun, Vild $mith og The Minds of 99, der vandt i 2013 og i år åbnede Orange scene på Roskilde Festival.

Sidste år var det Sonja Hald, For Akia og Keep Camping, der vandt talentkonkurrencen. Alle tre bands kan opleves i P3 Teltet på Smukfest, der skydes i gang i dag.

Interview: Who the f**k is Sonja Hald?
Sidste års vindere: Karrierekanonen har givet os et kæmpe løft

KarriereKanonen 2015Musikprogram Smukfest 15