Udbetaling af Performex-midler inden jul

Over 3 millioner fra Performex er lige nu på vej ud til musikere og artister med airplay i 2017.

I alt 4.195 medlemmer får i dag en udbetaling her lidt i juleaften. Er du én af dem?

Tjek din bankkonto eller log ind på Mit Gramex for at se, om du får penge, og i så fald hvor meget. Har du, din manager eller revisor brug for en opgørelse over udbetalingen, kan du også finde den online på Mit Gramex under ‘Udbetalinger’.

Pengene går typisk ind i løbet af dagen i dag, hvis du har konto i Danske Bank. Har du en anden bank, kan der godt gå et par bankdage.

Log ind på Mit Gramex

Nyt login: Kom godt i gang

Hvad er det for penge?

I dag er det betaling for retransmission af udgivet musik i radioen, som Gramex udbetaler på vegne af Performex.

Det er Performex-midler fra 2017, så størrelsen på din udbetaling i dag afhænger af, hvor meget du er blevet afspillet i radio og tv i 2017.

Retransmission er det, der finder sted, når radio- og tv-signaler modtages og viderefordeles i fx fælles-antenneanlæg. Gramex udbetaler Performex-penge for retransmission i radio, mens Performex selv udbetaler for retransmission i tv.

Hos Gramex bliver Performex-midlerne fordelt efter vores almindelige fordelingsprincipper efter airplay i radio og tv. Som artist eller musiker skal man derfor som sædvanligt bare sikre sig, at de udgivelser, man medvirker på, er anmeldt til os.

Læs mere om Performex-midler 

Spørgsmål?

Udbetalingen i dag er alene Performex-midler. Vi udbetaler tilgodehavender på Gramex-kontoen i starten af det nye år. Afspilninger i 2019 udbetaler vi som sædvanlig til juni inden sommerferien.

Kontoret er lukket mellem jul og nytår, men har du spørgsmål til din udbetaling, er du velkommen til at skrive til os alligevel. Så vender vi tilbage til dig i det nye år, så snart vi kan.

God jul og godt nytår til alle!

Kontakt os