Søg støtte til din musik i efteråret

Har du brug for et tilskud til din næste udgivelse, studierejse eller lignende?

Så kan du stadig nå at få en ansøgning afsted til Gramex-midlerne.

Efterårets frister:

Du skal søge direkte hos DOKS, DAF og DMF. Men du behøver ikke være medlem af de pågældende organisationer eller Gramex for at søge.

Du kan også søge Gramex-midler hos Dansk Skuespillerforbund, Dansk Solistforbund, Dansk Kapelmesterforening, Dansk Korforbund og Solistforeningen af 1921. De har løbende behandling af ansøgninger hele året.

Tjek hos hver enkelt organisation, hvilke formål de støtter.

Her kan du søge Gramex-midlerne i 2016

Gramex støtter din musik

Hvis du får tildelt støtte fra for eksempel DMF eller DAF, kommer en del af pengene altså fra Gramex.

Det er penge, vi ikke har mulighed for at fordele individuelt. Det kan der være flere grunde til: Nogle kunder rapporterer ikke, hvilken musik de har spillet. Nogle udgivelser bliver aldrig anmeldt til os. Nogle kunstnere får ikke meldt sig ind i Gramex.

Pengene til kunstnerne samler vi i en pulje af kollektive midler, vi kalder for Gramex-midlerne.

Midlerne kan ikke søges hos Gramex. Vi sender dem videre til de udøvende kunstneres egne organisationer. Inden for rammerne af Gramex’ regler fastsætter organisationerne selv, hvilke sociale, kulturelle og uddannelsesmæssige formål man kan søge støtte til. Det kan være udgivelser, koncerter, studieophold, kurser og lignende.

På den måde er Gramex-midlerne med til at hjælpe jer kunstnere med at få realiseret i hvert fald nogle af jeres musikalske projekter.

Vi glæder vi os til at registrere alle jeres nye udgivelser.

Anmeld ny udgivelse