Sæt kryds: Generalforsamling 31. maj

Har du medlemsforslag til dagsordenen, så giv os besked senest den 15. marts 2023.

Er du medlem af Gramex? Så sæt allerede nu kryds i kalenderen onsdag den 31. maj klokken 16.00, hvor vi afholder årets ordinære generalforsamling et sted midt i København.

Har du som medlem forslag, du ønsker behandlet på generalforsamlingen, skal du give Gramex skriftlig besked senest onsdag den 15. marts 2023. Du skal sende dit forslag i kontaktformularen her:

Skriv til Gramex

NB: Du får en bekræftelse fra os, når vi har modtaget dit medlemsforslag. Har du ikke fået en bekræftelse på mail, skal du ringe herind. Vi oplever i øjeblikket, at vi af sikkerhedsgrunde ikke modtager alle mails sendt til os fra fx Hotmail, Yahoo og Gmail. Derfor opfordrer vi dig til at skrive til os i vores kontaktformular i stedet for at sende en mail.

Nærmere info følger

Alle Gramex-medlemmer får en indkaldelse til generalforsamlingen på mail i starten af maj med nærmere info og dagsorden. Til den tid vil du også kunne finde dagsorden, årsregnskab, årsberetning, stemmeseddel og alt øvrigt materiale her på hjemmesiden.

Får du ingen mails fra Gramex, er det enten fordi vi ikke har registreret din nuværende e-mail, eller fordi du på et eller andet tidspunkt har klikket afmeld mails fra Gramex. Det respekterer vi selvfølgelig. Vil du ændre det eller opdatere din e-mail, kan du altid skrive til os. Brug kontaktformularen her:

Skriv til Gramex

Læs mere

Valg til bestyrelsen 2023