November-udbetaling i dag

Lys i mørket – der er penge på vej til medlemmer med penge til gode på Gramex-kontoen.

Dagens udbetaling er både penge fra en række kunstnerorganisationer i udlandet og efterbetalinger for afspilninger i dansk radio og tv.

Efterbetalingerne er er typisk penge, vi ikke har kunnet udbetale før, fordi vi har afventet en studieliste, en underskrift eller anden form for dokumentation for rettighederne.

Får du noget? Tjek det nye Mit Gramex eller din konto. Har du konto i Danske Bank, går pengene typisk ind i løbet af dagen. Har du en anden bank, kan der godt gå to bankdage, før du har pengene på kontoen.

Du kan altid logge ind på Mit Gramex og tjekke under ”Udbetaling”, om du får noget, og i så fald hvor meget og hvor i verden pengene kommer fra.

Har du, din manager eller revisor brug for en opgørelse over udbetalingen, kan du også finde den online.

Gå til Mit Gramex

Nyt og nemmere login

Dit Gramex er blevet til Mit Gramex – en yngre og hurtigere version af vores selvbetjening.

Som noget nyt kan du blandt andet logge ind med din e-mail i stedet for dit Gramex-nummer. Du kan også tilføje flere Gramex-numre til din profil, hvis du er medlem både som kunstner og pladeselskab. Så kan du nøjes med at logge ind én gang.

Første gang skal du som medlem igennem et ekstra trin for at validere dig – det er en sikkerhedsforanstaltning af hensyn til dine persondata.

Nyt login: Mit Gramex er nu live

Kontakt os

Har du spørgsmål til din udbetaling – eller mangel på samme – eller har du problemer med at logge ind på Mit Gramex?

Ring, skriv eller kig forbi kontoret på Gammel Kongevej.

Kontakt os