Morgenmøde med mening #2 feat. PLURALISTERNE

Kom til morgenmøde hos JazzDanmark fredag den 2. december 8.30-9.30 feat. PLURALISTERNE.

PLURALISTERNE er et nystartet diversitets- og repræsentationsprojekt, som arbejder for at synliggøre og fremme diversitet i kulturlivet og mediebilledet.

Ved hjælp af crowdsourcing genererer PLURALISTERNE lister med kvalificerede personer – fx kilder og eksperter til radio, tv og dagblade, musikere til festivaler eller paneldeltagere ved konferencer.

Listerne kan være med alt fra marinebiologer og eksperter i amerikansk indenrigspolitik til spiludviklere og orkesterdirigenter. Fælles for alle listerne er, at personerne på dem alle bryder normen på det pågældende område. Listerne er gratis og tilgængelige for alle.

På dette morgenmøde kan du møde to af PLURALISTERNEs initiativtagere, journalist Astrid Dynesen og skuespiller Morten Nielsen, der kommer og fortæller om projektet.

Snup en croissant og en kop kaffe og få inspirerende input og debat med på vej til arbejde.

Arrangementet er støttet af Statens Kunstfond og er åbent for alle.

Læs mere og tilmeld dig eventen på Facebook

Diversitet i musikbranchen

Dansk musikliv sætter spot på diversitet og køn i musikbranchen. Bag initiativet står Dansk Live, Dansk Musiker Forbund, Dansk Artist Forbund, JazzDanmark og Gramex.

Vi er gået sammen for at undersøge køns(u)balancen i dansk musik – ude i studierne og på, bag og foran scenen – og er i fuld gang med at indhente ny data på området.

Samtidig bringer vi folk sammen på kryds og tværs på en række uformelle morgenmøder den første fredag i måneden, der går på tur mellem organisationerne.

Sæt allerede nu kryds i kalenderen

  • Fredag den 6. januar, Dansk Artist Forbund, tbc
  • Fredag den 3. februar, Dansk Musiker Forbund, tbc
  • Fredag den 3. marts, Gramex, tbc

Bliv medlem af FB-gruppen Diversitet i musikbranchen