Hvem har indspillet og udgivet alle de her mange sange?

Gramex efterlyser lige nu studielister på 1.675 udgivelser, der har fået airplay, men endnu ikke er anmeldt. Derfor ved vi ikke, hvem der skal have pengene.

Vi har samlet alle de udgivelser, vi savner studielister på i øjeblikket. De er spillet i radio/tv de seneste tre år – nogle mere end andre – og har derfor optjent Gramex-penge til musikerne og pladeselskaberne.

Men vi ved ikke, hvem I har haft med i studiet. Eller hvilke spor I endte med at bruge. Og vi ved ikke hvilke aftaler I har lavet om producent-rettighederne. Derfor har vi altid brug for en studieliste.

Har du udgivet eller medvirket på noget på listen? Så er der måske penge at hente.

Tjek om du er på listen

Anmeld inden nytår

Finder du noget på listen, du spiller med på? Tag fat i pladeselskabet og bed dem anmelde udgivelsen på en studieliste. De får heller ingen Gramex-penge, før vi får en studieliste.

Er det dit bands eller din egen udgivelse, skal du selv udfylde en studieliste. Det er ikke svært. Og tager ikke så lang tid.

Vil du have penge til tiden, skal du sende os studielisten inden nytår.

Mangler du at anmelde udgivelser fra 2014, så start med dem. Så kan du nå at få dine penge for afspilninger i 2014, inden de bliver forældet ved årets udgang. Efter tre år ryger pengene nemlig tilbage i puljen.

Anmeld en udgivelse
Dét skal du anmelde til Gramex – det skal du ikke

Spørgsmål?

Er du i tvivl om noget? Så er du altid velkommen til at kontakte os.

Ring eller skriv til vores medlemsafdeling på 33 85 32 00 eller medlem@gramex.dk.

Læs mere om Gramex