Går du og gemmer penge i Gramex?

Vi har pengene, men mangler studielisterne. Hjælp os med at hjælpe pengene hjem til musikken.

Danske musikere og pladeselskaber gemmer massevis af penge i Gramex. Penge, vi meget hellere vil udbetale. Vi ved bare ikke, hvem der skal have dem.

Derfor har vi samlet en ny liste med de 2.103 udgivelser, som har indspillet penge i radio og tv de seneste tre år, men aldrig er blevet anmeldt til os. Derfor ved vi ikke, hvem der medvirker, eller hvem der har producent-rettighederne. Og pengene står bare og venter.

Medvirker du på noget på listen? Gør dine venner? Så giv dem et tip. Og hjælp os med at få pengene ud til musikken.

Tak.

Tjek listen

Sådan gør du

Listen er lang. Men du kan søge efter udgivelser, du medvirker på, ved at bruge genvejen Ctrl+B i Excel-filen.

Finder du noget, du spiller med på? Så tag fat i pladeselskabet eller producenten og bed dem om at anmelde udgivelsen til os. De får heller ingen Gramex-penge, før vi får en studieliste.

Er det din egen udgivelse, skal du selv udfylde en studieliste til os. Det er lidt kedeligt, men ikke svært. Og det behøver ikke tage mere end 5 minutter. Så er det gjort. Du kan få dine penge. Musikerne kan få deres penge. Vi kan komme af med pengene.

Vil du have penge til tiden, skal du sende os studielisterne samme år som release – inden nytår.

Mangler du stadig at anmelde udgivelser fra 2013, så få dem afsted hurtigst muligt. Så kan du nå at få afregning for afspilninger i 2013, inden de bliver forældet ved årets udgang.

Anmeld en udgivelse

Spørgsmål?

Er du i tvivl om noget? Så kan du altid kontakte os.

Ring eller skriv til vores medlemsafdeling på 33 85 32 00 eller medlem@gramex.dk.

Læs mere om Gramex