Er du Danmarks bedste lyd-iværksætter?

Deltag i Startup Pitch Battle og vind en plads i Lydens Hus.

Er du iværksætter inden for lyd, har du nu chancen for at pitche din ide for den danske lydindustri. Du kan vinde titlen som Danish Sound Startup 2016 og tre måneders gratis kontorplads hos Vækstfabrikken Lydens Hus.

Det gjorde de to stiftere af Iceblink Digital, der vandt konkurrencen sidste år med appen Gemma.

– Appen gør det muligt og ikke mindst nemt selv at fremstille musikproduktionsapps på kort tid. Man kan også dele og sælge sine app-kreationer gennem Gemma, forklarer Matthias Sperling, den ene af de to stiftere af Iceblink Digital.

Virksomheden, der for tiden arbejder med de sidste detaljer inden lanceringen af den officielle app i sommeren 2016, har indtil videre haft stor succes med deres første prototype. Kort efter de vandt titlen som årets Danish Sound Startup, blev de udtaget til at deltage i det internationalt eftertragtede program Flashstarts i Cleveland, Ohio og senere Creative business Cup i København.

Nu er det tid til at finde årets lydiværksættere, der kan udfordre og supplere den eksisterende lydbranche på internationalt plan.

Når Iceblink Digital bliver spurgt om deres bedste råd til årets ansøgere, påpeger de:

– Øvelse gør mester. Der er selvfølgelig flere parametre, men det er virkelig vigtigt at investere tid og hjerteblod i forberedelsen af en god pitch.

For at deltage i konkurrencen og vinde titlen som Danish Sound Startup 2016, skal du sende en ansøgning til info@danishsound.org senest den 24. april.

Konkurrencen er del af Danish Sound Day, der løber af stablen den 12. maj på Det Kgl. Danske Musikkonservatorium i København. Bag Danish Sound Day står Innovationsnetværket Dansk Lyd.

Læs mere

Startup Pitch Battle 2016

Danish Sound Day 2016

Vækstfabrikken Lydens Hus