Studiejob med mening og musik

Gramex søger i øjeblikket studentermedhjælpere, der kan hjælpe os 12-18 timer om ugen med at hjælpe musikken.

I Gramex arbejder vi for at sikre musikere, artister og pladeselskaber en fair betaling for offentlig brug af deres udgivelser i fx radio og tv.

Vil du hjælpe os med at hjælpe pengene hjem til de rigtige rettighedshavere? Og har du blik for detaljer, som i vores verden er penge værd?

Så er du måske vores nye kollega.

Dine arbejdsopgaver

Som studentermedhjælper bliver du en del af et dedikeret medlems- og repertoire-team, der går op i at sikre rettighedshaverne den bedste hjælp og korrekt afregning.

Du kommer primært til at arbejde med at identificere musik, der er afspillet i radio og tv, og registrere de rettighedshavere, der er tilknyttet indspilningerne.

Arbejdet foregår blandt andet i vores egne og eksterne databaser.

Om dig

Du læser måske informationsvidenskab og kulturformidling, musikvidenskab, går på konservatoriet eller laver noget helt fjerde, der kan kombineres med et studiejob.

Uanset din formelle baggrund lægger vi vægt på, at du:

  • er systematisk, struktureret og grundig i din arbejdsform
  • trives med deadlines og rutine- og research-opgaver
  • er rutineret IT-bruger med godt kendskab til Office-pakken
  • er hurtig til at tilegne dig viden og sætte dig ind i nye IT-værktøjer
  • er nysgerrig og samarbejdsorienteret
  • har viden om og interesse for musik

Vi kan tilbyde

Et godt og relevant studiejob med mening på 12-18 timer om ugen.

Vi er fleksible omkring fordelingen af timer og tilbyder mulighed for hjemmearbejde. Oplæring, sparring og videndeling med et team af 13 søde musiknørdede kolleger. Fri og uformel omgangstone. God frokostordning. Kontor tæt på Vesterport Station.

Tiltrædelse hurtigst muligt.

Søg jobbet

Send en ansøgning og dit CV til medlemschef Kikki T. Mortensen på ktm@gramex.dk hurtigst muligt og senest den 20. september 2023.

Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Kikki på telefon 33 85 32 30.

I Gramex ser vi diversitet som en stor styrke og opfordrer alle interesserede til at søge stillingen uanset køn, seksuel orientering, alder, religion, etnisk baggrund og musiksmag.



Om Gramex

Gramex er en nonprofit musikorganisation. Vi beskæftiger i alt 25 medarbejdere og deler adresse med Lydens Hus over for Planetariet på Vesterbro i København.

Læs mere om Gramex

Læs mere om job i Gramex