Årets største udbetaling bliver i uge 26

Vi udbetaler Gramex-penge til medlemmerne for afspilninger i 2019 lige omkring sankthans.

Hvad får du udbetalt og hvornår? Vi forstår godt, hvis du har ekstra brug for dine Gramex-penge i år.

Vi er på sagen og i fuld gang med alle de kørsler, der går forud for udbetalingen. Vi kender derfor endnu ikke den præcise udbetalingsdato og ved ikke, hvor meget du får på kontoen, men satser på at kunne udbetale i løbet af uge 26 omkring sankthans.

Vi sender dig en mail på dagen, hvis vi udbetaler Gramex-penge til dig og kender din mailadresse. Har du klikket afmeld mails fra os, får du selvfølgelig ingen mail. Fortryder du din afmelding, kan du komme tilbage på listen ved at skrive til os.

Ny på Mit Gramex?

Gramex fik i efteråret nyt login, som er en yngre og hurtigere model af vores selvbetjening.

Det er her, du fra omkring sankthans kan finde info om din udbetaling, hvis du har optjent mindst 50 kr. Men du kan allerede nu logge ind og tjekke, om vi har din aktuelle mail tilknyttet dit Gramex-nummer.

Har du skiftet mail, kan du opdatere den selv: Klik på “Min profil” og klik så på “Mine Gramex-numre” for at opdatere dine kontaktoplysninger. Er du medlem både som kunstner og pladeselskab, har du to Gramex-numre og skal opdatere begge steder.

Som medlem skal du første gang du logger på det nye Mit Gramex igennem et ekstra trin for at bekræfte din identitet – det er af hensyn til sikkerheden og fordi vi passer på dine persondata.

Gå til Mit Gramex

Nyt login: Kom godt i gang

Læs mere

Indtil uge 26 kan du læse mere om udbetalinger fra Gramex og hvordan det nu er med Gramex-penge og skat:

Udbetaling til musikere og artister

Udbetaling til pladeselskaber og producenter