Vind 15.000 kroner og taletid på SXSW 2015 i USA

SXSW_banner_lille

Nu har du chancen for at vinde rejsetilskud og taletid på den eftertragtede branchefestival SXSW 2015 i Austin, Texas, når Lydens Hus kårer to af de mest lovende lydvirksomheder i København.

Følg konkurrencen på facebook

Deltag i konkurrencen

For at deltage i konkurrencen, kræver det, at:

– du er iværksætter, der beskæftiger dig med lyd (fx apps, højtalere, høreapparater, lyddesign, streamingtjenester, guitarpedaler eller noget helt fjerde).

– du har et unikt produkt, som du er klar til at præsentere internationalt.

– du har mulighed for at deltage i SXSW Interactive 13.-17. Marts i Austin, Texas.

– du kan stille op til samtale i perioden 9.-11. februar og livepitch i Lydens Hus 12. februar 2015.

Vind hovedpræmien

De to vindere af konkurrencen modtager hver:

– et rejsetilskud på 15.000 kroner til at dække omkostninger forbundet med deltagelse på SXSW Interactive i Austin, Texas 2015 – verdens største branchefestival for musik, film og interaktive medier.

– adgang til den eftertragtede Nordic Lounge på SXSW Interactive – en fælles stand for nordiske startups – med mulighed for at deltage i faglige arrangementer og bruge mødefaciliteter.

– unik mulighed for at pitche sin idé for investorer og samarbejdspartnere fra hele verden i Nordic Lounge.

– rådgivning forud for rejsen af én af vækstkonsulenterne fra Vækstfabrikken Lydens Hus.

Sådan ansøger du

Send en kortfattet, motiveret ansøgning til info@lydenshus.dk (max 1 A4 side), hvor du beskriver din virksomhed, hvorfor du gerne vil deltage i SXSW, og hvad du ønsker at få ud af opholdet. Vedhæft gerne relevante bilag.

Ansøgningsfrist er søndag 8. februar 2015 klokken 23:99. Der afholdes samtaler med udvalgte ansøgere i perioden 9.-11. februar 2015. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Vækstfabrikken Lydens Hus på telefon 31 55 30 35.

Livepitch i Lydens Hus

Finalister, der går videre fra samtalerne, deltager i live pitch i Lydens Hus torsdag 12. februar kl. 16:00, hvor en fagjury kårer vinderen.

Læs mere om SXSW 2015

 

FacebookTwitterGoogle+Google GmailPrintShare