Få dine penge fra udlandet

Tjekliste_540_2

Bliver du spillet i radio/tv uden for Danmark? Tjek her, hvordan du får alle dine penge hjem.

Som medlem af Gramex får du automatisk penge for afspilninger af din musik i Danmark og de lande, vi har aftaler med. I øjeblikket har vi aftaler med 43 søsterorganisationer i 31 lande, der sikrer musikere og/eller pladeselskaber penge over grænserne.

Du skal have registreret dit repertoire hos Gramex, før vi kan hente penge hjem til dig. Er du medlem, kan du tjekke, om alt er registreret, inde på Dit Gramex.

Log på Dit Gramex

Mangler der noget?

Mangler der numre, der bliver spillet i Danmark eller internationalt, skal du gøre følgende:

  • Medvirker du på en dansk udgivelse, skal du bede pladeselskabet anmelde den til os på en studieliste. Er det din egen udgivelse, skal du selv anmelde den til os. Hent studieliste
  • Medvirker du på en udenlandsk udgivelse, skal du selv give os besked om, at du medvirker. Husk også at sende os dokumentation for din medvirken – hvis du for eksempel er nævnt i coveret eller i en kontrakt.
  • Spiller du med på mange forskellige udenlandske produktioner, eller ligger din karriere primært uden for Danmark, er det en god ide jævnligt at sende os en opdateret diskografi, så vi altid er up-to-date med dit repertoire.

Er du i tvivl eller har brug for rådgivning på området? Så er du altid velkommen til at kontakte os.

Kontakt os

Fra hele verden til din Nemkonto

Penge for afspilninger i udlandet er typisk længere tid undervejs end de danske, før de når din konto. Det skyldes de ekstra trin i ekspeditionen til og fra de lokale organisationer.

Når din musik bliver spillet på for eksempel BBC, bliver det registreret hos den lokale ‘Gramex-organisation’, som i England hedder PPL. PPL sender så et par gange om året pengene til de Gramex-medlemmer, der er spillet i England, videre til os. Og vi sætter dine penge ind på din Nemkonto.

Læs mere

Hitter du internationalt?
Musik i udlandet for musikere

Dollars på vej til Gramex-medlemmer

Om Gramex

 

FacebookTwitterGoogle+Google GmailPrintShare