Så spiller musikken – i Rosengade

Rosengadeheader2014_lille

Rosengade i Allinge bliver forvandlet til et mekka for debat, kultur og politik, når Folkemødet 2014 indtager Bornholm i juni. Her kan du møde statsministeren, politikere, kunstnere og fagfolk, der alle vil være med til at sætte kunst og kultur på dagsordenen. Og så vil der naturligvis være en masse dansk livemusik. 

Statsminister Helle Thorning-Schmidt åbner Rosengade, når Gramex og en række andre kunstner- og formidlerorganisationer inviterer til musik og debat i Rosengade 12.-14. juni. Det bliver startskuddet på tre stjernespækkede dage, hvor ministre, politikere, kunstnere og fagfolk stikker hovederne sammen og debaterer kultur og politik. 

Mød blandt andre Kulturministeren, der taler om kreative kompetencer i dannelse og uddannelse, se  Uddannelses- og Forskningsminister, Sofie Carsten Nielsen (R) og folketingsmedlem Jeppe Kofod (S) på slap line, når de tager dirigentstokken, vær med når Handels- og Udviklingsminister, Mogens Jensen diskuterer de kreative erhvervs potentiale som vækstmotor med en række kunstnere og fremtrædende kulturpersoner eller giv dit besyv med, når Niels Hausgaard snakker kunst og kultur i provinsen.

Hver aften vil der være koncerter med nogle af Danmarks bedste musikere blandt andet Tim Christensen, Klumben & Raske Penge og Dissing, Dissing, Las & Dissing.

Med andre ord: Er du i Allinge under Folkemødet, så slå vejen forbi Rosengade og få kunsten serveret live.

Besøg Rosengades facebookside og se det fulde program

FacebookTwitterGoogle+Google GmailPrintShare