Medina No. 1

Af Lis Raabjerg Kruse, Gramex

Hun ligger nummer et på flere af hitlisterne. Som årets mest spillede artist og stemmen bag den mest spillede sang i 2012 sidder Medina solidt på tronen og på den danske sendeflade. Hør, hvad popdronningen selv har at sige om sin egen præstation og topplacering.

Går du op i, om du ligger nummer 1, 2 eller 3 på hitlisterne?

– Ikke så meget mere faktisk, men der var engang, hvor det spillede en kæmpe rolle for mig. Nu er det mere en helhed for hvert enkelt nummers modtagelse, der betyder noget.

Du er flere gange udråbt til Danmarks popdronning; bliver du nogensinde nervøs for, om du kan udfylde den rolle og bevare positionen?

– Jeg vil til hver en tid unde min næste denne kategori, da jeg føler mig ud over alle grænser benådet med titlen så mange år i træk allerede… Jeg gør ikke bevidst noget med tanke på, at titlen skal være min, men jeg er af natur en kvinde, der hele tiden gerne vil opgradere det, jeg laver, så det er altid dejligt, når så man får lov at blive siddende med kronen hihi..:)

Hvis du skulle lave en hitliste over de bedste danske hovedartister i 2012 – hvem ville så være nummer 1?

– Jeg må desværre skuffe og sige, at jeg desværre ikke ved så meget om, hvem der findes derude.. Tror kun, jeg kan nævne de selvfølger, der er!! Lukas, Rasmus, Burhan og øh.. ved det faktisk slet ikke!

Hvis du skulle lave en tilsvarende liste over de bedste udenlandske hovedartister i 2012, hvem ligger så nummer 1?

– Hmm.. i min verden ligger Tyga, Drake og Solange Knowels p.t. nummer 1!

Er der noget nyt på vej fra din hånd/mund?

– ALTID:)

FacebookTwitterGoogle+Google GmailPrintShare