Med Gramex på tour

Af Lis Raabjerg Kruse, Gramex

Hvilket format skal man satse på, og hvordan får man sin musik i rotation i radioen? Det er bare nogle af de spørgsmål, der er blevet besvaret den seneste måned, hvor Gramex har været på tour rundt i Danmark. Sammen med oplægsholdere fra både Koda, Turboweekend og Efterklang har Gramex inspireret og informeret om alt fra karrieremuligheder til håndtering af rettigheder.

De startede i Aalborg, derefter gik turen til Odense, Aarhus og Esbjerg – og på torsdag er turen kommet til København. I alt har omkring 200 musikstuderende, musikudøvere og musikentusiaster lagt øre til, hvordan man bedst muligt griber sin musikkarriere an.

Og det er ikke så let endda – hverken at få styr på studielister og medlemserklæringer eller at vælge den rigtige strategi for sit band. Derfor havde Gramex og Koda allieret sig med to musikere, der begge har haft fingrene i maskinrummet. Silas Bjerregaard fra Turboweekend og Rasmus Stolberg fra Efterklang har været med på turen og delt ud af erfaringer og kreative fremgangsmåder. 

Og særligt mødet med de erfarne musikere har inspireret de mange fremmødte.

– Det er altid fedt at høre, hvordan andre har grebet det an – det var virkelig et inspirationsboost, lyder det fra en begejstret deltager i Aalborg.

Du kan stadig nå det. Torsdag 11. april klokken 10:30 på Det Kongelige Danske Musikkonservatorium i København afholder Gramex og Koda det sidste arrangement i rækken ”Er du seriøs med din karriere?”. Her har du mulighed for at møde Efterklang-bassisten, der står parat til at besvare dine spørgsmål og måske hjælpe dig et skridt på vejen i din musikkarriere.

FacebookTwitterGoogle+Google GmailPrintShare